( ... items )
Tools

Блек-АР

On-line магазин

Вторник, 23 Юли 2024

Бронировки

Патрони

Катинари

Врати

Сейфове каси

Дръжки

Брави

Gerda Tytan

Общи условия

 

 

Общи условия за ползване на Онлайн магазина

 

Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да използвате информацията в Онлайн магазина!
 

Всяко физическо или юридическо лице, което възнамерява да извърши покупка чрез Онлайн магазина, трябва да попълни и потвърди верността на данните на регистрационната форма по време на покупката, като потвърди съгласието си с Общите условия. Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, предлагани от Онлайн магазина.

 Цени и характеристики на стоките:

Посочените цени в Онлайн магазина са крайни с включено ДДС.

Основните характеристики и цени на стоките са указани за всеки продукт. Стойността на доставката не е включена в цената на продукта, тя може да бъде видяна в секция „Цени за доставка”.

 Промяна на цени на стоки:

Онлайн магазина има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката.

 Защита на лични данни:

С цел закупуването на продукти или услуги от Онлайн магазина Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Онлайн магазина използва личната информация, единствено с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Ние използваме изпратената от Вас информация, за да може да получим необходимите данни за изпълнение на Вашата заявка.

Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.

 Поръчка

Доставката на стоки става след потвърдена регистрация на клиента и направена поръчка за доставка на стока. В поръчката клиентът посочва телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка получава автоматично служебен номер, като клиента получава потвърждение на посочения от него имейл. Онлайн магазина  си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента не са валидни, ако клиента фигурира в нашата база данни като некоректен потребител, или ако няма наличност от поръчаната стока. Чрез имейл клиентът бива уведомен за липсата на даден продукт от поръчката. Поръчката може да бъде изпълнена дори и да липсва определен артикул, ако клиента при подаването на своята поръчка е изявил желание за това.

Потвърждението на поръчката става чрез имейл в рамките на работния ден.

Клиентът може да откаже или да промени поръчка преди нейното потвърждение.

 

 

 

 

 

 Доставка и цени за доставка

Доставките се извършват чрез куриерска фирма в цяла България до вратата на клиента. Срока за доставка е до 3 работни дни. В случай на забавяне, клиентът ще бъде  уведомен своевременно. В посочения срок не се включват официални празници и почивни дни. Цената на доставката е еднаква за цялата страна:

-за стандартна поръчка за цялата страна - 7,60лв.

-за поръчка над 200лв.- безплатна доставка

 Плащане :

Плащането се извършва с наложен платеж на куриера при доставка на стоката.